2008. május 4., vasárnap

Üdv!

No, mindent el kell és lehet kezdeni valahogy. Ha már az ember egy csomó időt eltölt blogolással, akkor előbb-utóbb eljut oda, hogy ki tudja szűrni az értelmesebb dolgokat ebben a "mesterségben". Annyi mindenre lehet használni ezt... S az annyi minden között miért ne használnánk ki a közösség építését szolgáló lehetőségeket? Erre gondoltam először én is. Még éppen az kellett, hogy még valaki más is így gondolja. Hála Istennek emberemre találtam Lórántban s düböröghet ezentúl Böközség blogja. A félreértés elkerülése végett, itt az elején szólok, hogy mindenki számára nyitott a blog. Az olvasó veheti e soraimat meghívásnak is! Az is volt az eredeti elképzelésünk, hogy községünk minden falvából hívunk emberkéket.
Most pedig térjünk csak vissza néhány fontos kérdésre!

  • Miért Böközség blogja?
Törekedtünk arra, hogy olyan nevet válasszunk, ami valamiképpen mindenkihez közel állhat. Ezért nem szerettünk volna olyan nevet adni, ami csak egy település nevét (pl.:Bögöz) tartalmazza. De az is előttünk lebegett, hogy konkrétnak kell a blog nevének lennie, hogy tükrözze a blog tartalmát. Virtuális közösségünk Bögöz községhez kötődik, ezért lettünk Böközség.

  • Mik a szabályok?
  1. A blog nyitott, tehát bárki lehet tagja. (jelezd valahogyan, s kapsz meghívót!)
  2. A blogon nem politizálunk!
  • Célok?
Olyan blogot fogunk közösen működtetni, ami a község általunk észlelt részeit fogja virtuális, vizuális formába csepegtetni. Közösségi helyként funkcionál. További célok: egymás öteleteinek a bátorítása, saját ötletek közzététele...

Röviden ennyi. Jelezzetek vissza, hogy ti mit tartanátok fontosnak! Ötleteket, tanácsokat várok!
Vegyétek birtokba a blogot!

Nincsenek megjegyzések: